ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (2016-2017)

Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε Ι Σ  Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

Τ Ο Υ  Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Υ  Μ Α Σ

 

Το καλοκαίρι πέρασε και όλοι (ή οι περισσότεροι) γυρίσαμε πια στην έδρα μας!  Ας δούμε λοιπόν τι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στους επόμενους 3 μήνες:

 

1. 27 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου: 10μερη εκδρομή εξωτερικού στις Δαλματικές ακτές.  Το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον και η συμμετοχή αθρόα! Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα καθαρά νερά της Αδριατικής Θάλασσας και το ήπιο Μεσογειακό κλίμα έχουν κάνει  την περιοχή δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφτούμε: ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΜΠΟΥΝΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΖΑΝΤΑΡ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ – ΟΠΑΤΙΑ – ΡΙΕΚΑ -  ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ – ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ

 

2. Σάββατο 22 Οκτωβρίου: Μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου στη Σαλαμίνα. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Φανερωμένης, τον τάφο του Καραϊσκάκη στην πόλη της Σαλαμίνας (Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου) και θα γίνει ξενάγηση στον Ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για την εκδρομή που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 5 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω έκτακτης απασχόλησης του Αρχηγείου Στόλου. Η επιβεβαίωση της νέας ημερομηνίας αναμένεται από το Πολ. Ναυτικό. Απαραίτητη η ονομαστική δήλωση συμμετοχής μέχρι 15/10 στο τηλ. 6937748706 (ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) λόγω εισόδου στον Ναύσταθμο.

 

3. Κυριακή 6 Νοεμβρίου ώρα 11:00: Ομιλία στη Λέσχη μας με θέμα "Μεταναστευτικό-Ελληνοτουρκικά" από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ-www.elisme.gr) κ. Βασίλειο Μαρτζούκο, Αντιναύαρχο ΠΝ ε.α.  Μια ενημέρωση που ενδιαφέρει όλους μας, ιδίως στην παρούσα περίοδο. Θαακολουθήσει ενδιαφέρουσα χαλαρή συζήτηση με το σχετικό καφεδάκι!

 

4. Κυριακή 11 Δεκεμβρίου: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Σχετική πρόσκληση θα αποσταλεί έγκαιρα σε κάθε μέλος χωριστά. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα βοηθήσει τον Σύλλογο να συνεχίσει το έργο

του.

 

5. Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου: Εορτή Αγ. Ελευθερίου στο Μαρούσι.

 

Υπενθυμίζεται ότι για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα από το site του Συλλόγου (www.lefkes.info)