Ετήσια Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου του, καθορίστηκε η Γενική Συνέλευση να γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, την 10:30 στη Λέσχη μας. Σχετική ανακοίνωση/πρόσκληση θα δημοσιευτεί και θα σταλεί ταχυδρομικώς σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη.

Στη φετινή Γ.Σ. του Συλλόγου θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους και όσες αγαπούν τον Σύλλογο και έχουν την επιθυμία να τον υπηρετήσουν, να πάρουν την απόφαση συμμετοχής τους ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  Ας θυμηθούμε ότι φέτος το καλοκαίρι γεμίσαμε το ανοιχτό θέατρο Λευκών γιορτάζοντας όλοι μαζί τα 90 χρόνια του Συλλόγου μας και του ευχηθήκαμε μέσα από την καρδιά μας να ζήσει για πολλά-πολλά χρόνια!  Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ανανεώνονται τα μέλη του Δ.Σ. Κάθε φορά πρέπει να μπαίνει νέο αίμα, που θα φέρει νέες ιδέες και με νέα όρεξη θα γίνεται προσπάθεια για κάτι περισσότερο, κάτι ακόμα καλύτερο.

Παρακαλείσθε λοιπόν, όλοι όσοι είσαστε μέχρι τώρα αναποφάσιστοι, να το αποφασίσετε. Είναι  τιμή να υπηρετεί κάποιος τον τόπο του και μάλιστα ανιδιοτελώς.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσα μέλη είναι τακτοποιημένα ταμειακά. Γι αυτό το λόγο το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακαλεί τα μέλη του που για οποιοδήποτε λόγο αμέλησαν να καταβάλλουν τη συνδρομή τους, να την καταβάλλουν το ταχύτερο δυνατόν.

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Σύλλογος παράγει έργο και προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στα μέλη του στους συμπατριώτες μας, στους φίλους τους και στο χωριό μας. Αλλά είναι επίσης πραγματικότητα ότι η βασική πηγή εσόδων του Συλλόγου είναι η ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ από τα μέλη του. Χωρίς αυτή τη συνδρομή είναι αδύνατη όχι μόνο κάθε δημιουργική δραστηριότητα αλλά ούτε η κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του.

Ο Σύλλογος χρειάζεται τη συνδρομή σας. Μην τον ξεχνάτε.