ΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου της Αθήνας προετοιμάζει την ανασύσταση των χορευτικών του ομάδων για την περίοδο 2018 -2019 υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία του μέλους μας και νέου μας χοροδιδασκάλου Ευθύμιου Φιλήντρα.
Η αναβίωση, η διατήρηση και η διάδοση της λαϊκής νησιώτικης μουσικοχορευτικής μας παράδοσης αποτελεί βασική επιδίωξη του Συλλόγου μας. Η πρόσκληση του Συλλόγου μας για τη δημιουργία χορευτικών ομάδων απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. ΟΙ χοροί αποτελούν σημαντική ευκαιρία για τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας και ειδικά των νέων παιδιών. Τα χορευτικά δρώμενα προσφέρουν διασκέδαση, κέφι, δράση και ψυχαγωγία στους μεγαλύτερους. 
Σας προσκαλούμε να πλαισιώσετε τις νέες μας χορευτικές ομάδες. Όσοι επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε στις νέες χορευτικές ομάδες του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου της Αθήνας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ:
Μαργαρίτα Κοντού, τηλ: 6976335845
Κατερίνα Καστανιά, τηλ: 6948246116
Χρήστος Κουρκούμπας, τηλ: 6972878839
Η ημερομηνία της πρώτης συνάντησης – γνωριμίας των μελών των χορευτικών ομάδων θα ανακοινωθεί έγκαιρα εντός του μήνα Οκτωβρίου με νέα ανακοίνωση.